Funcțiile aplicațiilor mobile

Functiile Aplicațiilor Mobile

 

PAGINI STANDARD DE PREZENTARE

Text, poze, video, linkuri adaptate în funcție de specificul activității dvs. Puteți crea un album foto sau video – inserați filmele dvs din youtube, vimeo, etc.

COMENZI DIRECT DIN APLICAȚIE

Coș de cumpărături (cu plata la livrare, curier, in-app) posibilitatea plății online (în cadrul aplicației) – necesită un cont paypal sau o soluție tip credit card.

PROGRAME DE FIDELIZARE

Cupoane, vouchere, puncte de fidelitate, carduri de cumpărături.

INTEGRARE PAGINI SOCIALIZARE ȘI DATE CONTACT

Facebook, Twitter, Instagram, etc. Clienții pot utiliza aplicația pentru a vă contacta direct prin e-mail, telefon sau prin completarea formularului de contact. Facilitate de apel direct și funcția de localizare (hartă către locația dvs) și program de funcționare.

FOLOSIȚI DATELE ȘI INFORMAȚIILE DIN SITE-UL SAU MAGAZINUL ONLINE EXISTENT

Adăugați cu ușurință liste de clienți sau cataloage de produse importându-le din site-ul propriu.

COMUNICĂ DIRECT CU UTILIZATORII APLICAȚIEI TALE

Posibilitatea de a trimite notificări către clienții dvs – reduceri, promoții, lansări, etc.

COMUNICĂ CU PERSONALUL COMPANIEI

Comunicarea cu personalul companiei dvs. creând în cadrul firmei o aplicație tip enterprise – puteți mobiliza fluxul de lucru și forța de muncă. Aplicațiile mobile sunt cel mai puternic și ușor mod de a comunica cu personalul, oricând și oriunde. Puteți asigura suport angajaților și clienților cu ceea ce au nevoie, atunci cand au nevoie, offline sau online.

CUM POȚI AVEA PROPRIA APLICAȚIE

mai jos ai un mic ghid despre pașii care trebuiesc urmați pentru realizarea unei aplicații

Facem cunoștință – ne transmiteți care sunt așteptările dvs.

Analizăm – este partea cea mai importantă a demarării oricărui proiect. Fiecare client este unic, astfel încât deși vom folosi aceleași tehnologii pentru toți clienții, personalizarea și adaptarea în funcție de specificul activității sunt esențiale. Suntem old-fashioned, ne plac relațiile de durată. Atenția la detalii și grija față de clienți ne-au permis să avem relații de prietenie pe termen lung. Experiența în media și comunicare ne permite o analiză complexă a brandului astfel încât să identificăm exact nevoile proiectului dvs.

Strategia – în funcție de abordările identificate.

Durată realizare – o aplicație poate fi realizată între două și patru săptămâni exceptând proiectele complexe.

Durată publicare – din momentul în care ați acordat bunul final pentru publicare, ținem aplicația în teste câteva zile (pe toate device-urile) urmând ca apoi să o publicăm. Pentru Android durează o zi, iar pentru AppStore poate dura până la 14 zile.

Hosting și client service – avem grijă de aplicația dvs.și ne mândrim cu un client-service excelent.