Web Design

WEB DESIGN ȘI CMS E-COMMERCE

Vă punem la dispoziție o echipă tânără și entuziastă gata să primească provocarea dvs. Indiferent că ne referim la realizarea unui blog, website prezentare sau aplicații cu grad ridicat de complexitate.

Suntem perfect adaptați noilor tehnologii și le vom folosi pentru a vă crea produsul dorit.

Design

Site-ul dvs reprezintă imaginea companiei și a produselor/serviciilor pe care le oferiți. Fie că folosim o soluție CMS sau creăm pentru dvs., bazați-vă pe talentul designerilor noștri. Știu ce aveți nevoie.

User friendly & responsive

Un site bine realizat și optimizat este ușor de vizitat și de folosit. El se va adapta perfect tuturor suporturilor – desktop, laptop, mobil, tabletă.

Administrare

În kitul de predare al proiectului vei primi toate informațiile necesare pentru a putea administra sigur și facil noul tău site. Și nu va trebui să fii expert în domeniu. Simplu și facil.

Cum și cu CE

FabricaOnline.ro vă pune la dispoziție servicii complete de dezvoltare PHP pentru platforme e-commerce, CMS, aplicații dedicate, B2B, rețele sociale, etc.

Facem integrări PHP open source pentru tehnologii ca: Joomla, WordPress, Magento, Drupal, Presta Shop, CakePHP, etc.

Site-uri web, portaluri online si aplicatii web

Oferim o plaja larga de servicii online, de la implementari open-source out-of-the-box la dezvoltari personalizate framework-based:

web site-uri informative sau corporate

NSolutii media / stiri

Servicii Web si integrari mobile

Dezvoltarea de aplicatii web compatibile cu dispozitive mobile cum sunt tabletele si telefoanele inteligente:

Dezvoltare web siteuri responsive

Dezvoltare servicii web

Integrare APIs